vineri, 1 octombrie 2010

Cate calorii are un ou

Insa daca monitorizezi atent tot ceea ce consumi, cu siguranta te intereseaza cate calorii are un ou. Calorii - tabel calorii, baza de date cu caloriile alimentelor, simulator de meniuri.


Calorii Oua - baza de date cu caloriile alimentelor.

Aliment, Calorii, Proteine, Lipide, Carbohidrati, Fibre, Aproximari. Daca esti in plina cura de slabire si umbli la tine cu carnetelul in care iti treci fiecare calorie, este bine de stiut ca un ou are in jur de de . La întrebarea câte calorii are un ou vei primi un răspuns, care ar trebui să te bucure: aproximativ de calorii pentru un ou mare, ceea ce înseamnă destul de . Totul despre: Ou fiert tare - număr de calorii, avantaje și dezavantaje nutriționale, conținut în glucide, lipide, proteine, vitamine și minerale.

Vezi cate calorii are un ou si cate oua poti manca pe zi fara ca dieta ta sa aiba de suferit. De asemenea vezi si ce alte substante mai contine un ou de gaina.


Cate proteine are un ou: arunca o privire la profilul nutritiv al oualor. Ou mic (38g): grame de proteina, grame de grasimi, calorii; Ou mediu (44g): 6 . Potrivite pentru uz zilnic, multe dintre produsele ce conțin ouă ne pot oferi un set de alimente hrănitoare și foarte sănătoase.