joi, 3 decembrie 2009

Flori benefice in feng shui

Sa cresti o planta in casa ta, pe balcon sau intr-o gradina este un gest benefic, indiferent de specia aleasa. In Feng Shui, acest lucru aduce noroc si elibereaza . Insa ce flori se potrivesc intr-un apartament?

Plantele norocoase sunt bune in casa, potrivit principiilor fengshui. In practica feng shui, plantele si florile sunt considerate deosebit de benefice, deoarece ele purifica aerul si aduc un chi nou si prospat in fiecare zi.

Daca in timpurile stravechi, in China, rolul Feng Shui era de a gasi locuri si pozitii. Filodendron) ocupa locul trei in topul plantelor cu efecte benefice. Alege culori vibrante, o măsuţă elegantă pe care să aşezi flori naturale şi chiar un. Uşile şi ferestrele aliniate nu sunt deloc benefice în tradiţia Feng Shui. Interesant este că toate aceste plante Feng Shui de interior sunt.


Spathiphyllum sau crinul păcii este o plantă cu flori albe, ideală atât . Filosofia Feng Shui crede in puterea extraordinara a florilor. In Feng Shui , florile sunt recunoscute pentru efectul lor benefic asupra unor zone ale casei.

De fapt, limbajul universal al florilor depaseste .