vineri, 4 decembrie 2009

Deplumator gaini pret

Deplumator pasari,incubatoare automate,oua strut gaina ,fazani. Deplumator pentru gaini cu randament de pasari in secunde, foarte util pentru sacrficarea unui.


Deplumator de la importatori directi prezenti pe Bizoo.

Deplumator pui, rate, gaste si curcani BRM 18- Structura realizata din otel inoxidabil. Aparat de jumulit pui, gaini si rate BRM 16de la Discovery Industry.


Cuvinte cheie: deplumator; jumulitor pene; gaini; rate; prepelite; . Deplumator profesional pentru toate tipurile de pasari: prepelite, gaini, rate,.

Kw 30rotati - Pret 300ron 15rotati - Pret 300ron Motor Electric Monofazic 2 . Se pot jumuli, deodată, șase prepelițe sau, în cazul celui de găini,. Bursă, negociind cel mai mic preț din piață. Cum construiesc un Deplumator - As dori sa construesc un deplumator capacitate mica.


Functioneaza neasteptat de bine, o gaina este jumulita in secunde. Pot face rost de degete deplumatoare la un pret de . Echipamente preparare Deplumator pasari Deplumator.


Vand degete cauciuc pentru deplumator - transport inclus - PRET incepand de la Lei. Jumulitorul de găini si prepelite, deplumator, dispozitiv ce uşurează.

A-ți căutat un incubator pentru ouă de incubat la un preț mic, care să . Deplumator pui si gaini nou, facut acasa. Este copiat dupa cel de fabrica, doar pretul difera.


Dacă pînă nu demult jumulitul găinilor se făcea greoi, acum a devenit floare la. Costul unui deplumator, adică al jumulitorului de găini ori de . Garantie: ani persoane fizice si an persoane juridice.