luni, 15 iunie 2009

Vopsea pentru piele

Vopsea pentru piele + 25ml - alba, Vodan,. Vopsea pentru piele + 25ml - neagra , Vodan,. Vopsea pentru piele + 25ml - neagra, Vodan.

Vopsea ml + fixator ml si bureti de aplicare a celor doua componente. Eco-Flo Profesional vopsea piele pe baza de apa,negru,250ml. Vopsea pentru piele Crem Bej Negru Gri Orice culoare.


Vopsea pentru piele naturala pe baza de solvent.

Pentru vopsirea obiectului aveti nevoie de . Vopsele pentru încălțăminte și îmbrăcăminte din piele. O vopsea cu doua componente, pe baza de apa exact ca in tabacarii, cu care se poate revopsi orice suprafata din piele pastrand sau schimband culoarea . Home : Vopsea pentru schimbat culoare piele - Utilaje reparatii incaltaminte - Scule reparatii incaltaminte - Materiale si Accesorii reparatii incaltaminte . Preturi bune - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Produsul se aplica cu pensula in strat subtire. Daca este necesar, se repeta vopsirea dupa minute. Se sterge cu acetona pielea ce urmeaza a fi vopsita. Vopsea maro cu uscare rapida pentru piele naturala 1ml: lei + TVA 5ml: lei + TVA 10ml: lei + TVA Se vopseste suprafata dorita pana la .

Vopsea piele auto de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. PensulePictura pe Textile si PieleVopsea pentru textile si piele. Complet diferit de alte produse pentru piele, acest produs nu va pata sau decolora pielea. Leatherique Klear Kote (lac – vopsea incolora):. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria SPRAY VOPSEA.


Preturi pentru SPRAY VOPSEA de la 1lei. Vopselele pentru piele sunt produse speciale pentru pictarea textilelor din piele ecologică sau naturală.


Sunt rezistente la umiditate cât şi la forţele mecanice.