luni, 22 iunie 2009

Panouri decorative 3d

Panouri decorative 3D Bricks, WallArt, placi 50x50cm. Un design proaspăt și modern pentru pereți care a devine un trend foarte puternic în . Firma Dekorom din Oradea este unic producator de tavane casetate si panouri decorative 3D pe baza de ipsos din Romania.

Panourile 3D sunt cele mai moderne elemente decorative pentru amanajarea interioara a spatiilor de locuit sau a spatiilor comerciale. Panourile 3D nu sunt simple decorațiuni de interior.


Ele sunt acea inovație în materie de design interior care îți transformă total pereții și camera. Panouri de perete in relief, placa 3 placi 3d pentru un design inovativ si modern.

Cum foarte multi oameni ne-au intrebat asupra modului de instalare, aici puteti gasi instructiunile de. Oferiti o a 3-a dimensiune peretilor Dvs prin utilizarea panourilor decorative 3D realizate din reziduuri fibroase de trestie de zahar, un material 1 . Te afli aici : Produse interior Panouri decorative 3D.


Cumpara Panouri decorative 3D Bricks, WallArt, placi 50x50cm online de la eMAG la pret avantajos. In acest moment sunt disponibile de modele diferite de panouri 3D. Panourile decorative 3D ofera o dimensiune in plus peretilor, acestea potrivindu-se in . Panouri decorative MDF sau lemn masiv pereti decorativi.


Vand panouri decorative 3ultimul trend in decorarea peretilor. Placile sunt de 500X5mm,albe(se vopsesc ulterior), grosime intre 1.

Panourile 3D nu sunt simple decoratiuni de interior. Fabricate din reziduuri fibroase din trestie de zahar, panourile 3D sunt 1. Panouri decorative 3d din fibra de trestie de zahar 1 eco.


Panouri decorative 3D de la Elegance Decor. Panourile acestea decorative din trestie de zahăr de la Elegance Decor au dimensiuni . Panouri decorative 3D pentru perete Panourile decorative 3D sunt realizate din ipsos armat dispers cu fibre de sticlă pentru mărirea rezistenţelor mecanice. Placari pereti cu panouri decorative 3d .