marți, 30 iunie 2009

Cratite inox 50l

Cratita inox masiv cu capac, capacitatea litri. Cratita inox linia Bistro, capacitate 10. Cratita inox cu capac si fund triplucapsulat, 1.

Cumpara Oale, Cratite Tavi Pret intre si 1de la eMAG la preturi avantajoase. Oala inox Schmitter Cilindrica Profesionala Schmitter 26X20Cm , 11L.


Cele mai bune preturi pentru oale, cratite, tigai si capace inox. Detalii - Cratita inox cu fund dublu 5L - Gastro Group.

Detalii - Oala inox cu fund dublu 50L - Gastro Group . Comanda online oale si cratite inox de diverite marimi si dimensiuni utile in orice bucatarie si casa pentru a gati retete culinare gustoase si sanatoase . Cratita din inox cu maner 11013DL cm.

Oale inox mari pentru cantinele institutiilor si firmelor de catering. Bidon inox cu capac ermetic inox 10L 20L 25L 30L 40L 50L, VAND UTILAJE ECHIPAMENTE HORECA FAST FOO set oale piese Swiss Line Switzerlan . Oala din inox, capacitate litri, diametru 400mm, inaltime 400mm.


OALE, CRATITE SI TIGAI Oale profesionale Oale din inox Oala din inox 50. Cea mai buna oferta pentru oala inalta inox L Pentole Agnelli. Capac inox pentru oale, semioale, cratite. Capacul este realizat din inox alimentar magnetic. Diametru ∅ int 172- 420mm; Inaltime 180- 4mm; Capacitate 5-50L; Usor de utilizat(transportat) si de curatat; Vase din inox 5-50L : Folosit pentru pastrare si . O gama variate de seturi si oale de inox, pentru diferite intrebuintari.


Chiar daca sunt mai inalte decat vasele tip cratita, aceste oale sunt compatibile cu . Pentru a va ajuta sa alegeti cel mai bun set de oale din inox pentru bucataria.