marți, 23 iunie 2009

Mobila dormitor in 2 culori

Din această cauză, atunci când alegeți mobilierul trebuie să țineți cont nu doar de forme și dimensiuni, ci și de culori. Stiai ca nuantele pe care le alegi in decorarea dormitorului isi pun amprenta nu.


Caramiziul, o nuanta mai calda si mai potolita de portocaliu, ii indeamna pe.

Roxana Olaru în Culoare parchet, mobilier living si pereti la tamplarie maro si usi . Rasfoiti galeria de modele mobila dormitor, Arta Mobilei. Va oferim mobilier dormitor din stoc sau la comanda, corespunzator necesitatilor dumneavoastra.


Iar dormitorului trebuie sa ii acordam cea mai mare atentie.

O paleta larga de modele si culori,de la cele simple,pana la cele mai. Mobila living Mobila dormitor Dormitor copii Mobila bucatarie . Se pot folosi si culori mai puternice pentru dormitor dar trebuie alese cu atentie.


Maro bej reprezinta o alegere „calduroasa”, primitoare si in tendinte. Mov crem sunt doua culori ce se pot regasi intr-un dormitor feminin.


Mobilă şi decoraţiuni pentru o casă plină de inspiraţie. In topul celor mai dorite culori in dormitor se afla nuantele de albastru, in special cele deschise de bleu. Culoarea PAL-ului va trebui sa reziste nenumaratelor influente ale designului interior,.


Mobila Dormitor TERRA din PAL melaminat, produsa de Tamos.

Mobila Birou ALEX din PAL melaminat, produsa de Tamos.