luni, 22 iunie 2009

Lumanari cilindrice ieftine

Productie si distributie lumanari de calitate si la pret bun - Potrivit pentru afacerea Ta! Distribuitor naţional de ambalaje flori şi accesorii florale.


Lumanare decorativa cilindrica realizata din ceara de cea mai buna calitate.

Acest tip de lumanare este disponibil in mai . Descopera toata avantajele distributiei de lumanari si afla cum poti cumpara si tu engros de pe ilumanari. LUMANARI ORNAMENTALE SI EVENIMENTE - NEPARFUMATE (41): Lumanari conice, cilindrice, spiralate simple si metalizate (20): Lumanari plutitoare (7) . Lumanari ieftine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Magazin online pentru lumanari nunta, lumanari botez, lumanari decorative. Vand si execut aranjamente florale, BUCHETE, LUMANARI , NUNTI. Modele noi de lumanari sculptate de botez, si de cununie. Lumanari de botez cilindrice sculptate si decorate. Lumanari de nunta si botez personalizate.


Aliweb Impex Srl – producator de lumanari decorative, sculptate, nunta si botez. Aliweb Candles Srl producator de lumanari cilindrice, lumanari stalp,. Decorate cu elemente naturale, fluturi, panglici sau orice alte nastrusnicii, acestea se pot transforma in marturii sau elemente decorative interesante pentru .

Noi recomandam ca lumanarile sa fie asezate pe un support (de ex: farfurie) si nu direct pe piesele de mobilier. Produsele noastre nu curg si nu scot fum daca . Lumanare printata full policromie, pentru diverse evenimente festive : nunta, botez, aniversare, receptie,etc.


Printam pe lumanari cilindrice, piramid Mai mult. Lumanari cilindrice decorate manual, cu sclipici Cod LC20SCL Dimensiune 20 .