marți, 16 iunie 2009

Substante pentru haznale

Se foloseste la fose, haznale, canale colectoare si mini statii de epurare a apelor. Bioactivator fose septice, haznale, WC-uri- Bio 12R (Alpha Septer).


Tratament ecologic pentru haznale de curte (WC uscat) - Elimina necesitatea vidanjarii, elimina mirosurile neplacute, mentine curate tuburile de scurgere.

Bioactivator pentru fose septice si haznale - Puneti capat necazurilor. Scurgerea bazinului va fi lipsita de substante solide si de mirosuri neplacute.


H2E NET - Este un produs biologic,lichipe baza de alge marine, folosit ca activator in procesul microbiologic de descompunere a . Acele pastile sunt pentru dezvoltarea substantelor necesare procesului de epurare a apei uzate, proces anaerob.

Singurul loc unde se recomanda folosirea unor substante chimice speciale. Ce are adris191 am impresia ca este o hazna clasica care se . Hazna sau fosapostăriSept 2012soda caustica in veceupostăriIan 2009Mai multe rezultate de la forum.


Pagini similareTRATAMENT PENTRU FOSE SEPTICE SI HAZNALE. Contribuie la descompunerea rapida a substantelor organice si la accelerarea descompunerii hartiei . Acum ai ocazia sa scapi de vidanjarea fosei sau haznalei cu ajutorul unor substante speciale. Acestea transforma materia fecala in apa .