joi, 18 iunie 2009

Aragaz electric siemens

Cuptor incorporabil Siemens magazine, preturi, oferte. Tip: Cuptor electric; Clasa energetica: A+; Mod de curatare: Catalytic. Aragaz electric SIEMENS,functional,original!

Electrocasnice Aragazuri, cuptoare si hote. Cuptoarele Siemens sunt oferite în multe variante - descoperiţi numărul mare de opţiuni de instalare, funcţiile inovatoare şi tipurile de design premiate.


Compara preturile la Plite, gratare si cuptoare electrice Siemens in sute de magazine. Aragaz ceramic Putere: 6W Control pe senzori.

Cuptor electric convectie incorporabil din Inox Siemens HB78GB570. Vorbim de un aragaz simplu, clasic, fara aprindere electrica si fara grill, atuurile acestui model fiind dat in primul rand de pretul foarte bun, de dimensiunea mare . Trecerea de la ARAGAZ la PLITA si CUPTORUL INCORPORABIL. Tendintele actuale sunt de a opta pentru o plita pe gaz si un cuptor electric multifunctional.


Plite electrice, gaz sau inductiePlite electrice vitroceramice, pe gaz , inductie sau combinate cu touchcontrol sau cooking senzor. Cuptor incorporabil SIEMENS HB655GNS electric, 71l, 3650W, A.