luni, 8 iunie 2009

Pestisorul auriu cantec

Asculti acum cantece in limba romana: Pestisorul de aur - Francisca Niculae. Versuri Pestisorul de aur de Denise Fabro feat Cam Ptr Copii Mai Mici: 1.

O colectie ampla de cantece pentru copii ce se gasesc pe Utilecopii. Pestisorul auriu Ehei, cine nu si-ar dori sa intalneasca pestisorul de aur? Peştişorului zglobiu, Cum s-a dus odată vestea.


Despre-un peşte auriu… Se spune că un pescar.

Pavel Stratan Pestisorul de aur - asculta acum online si vezi versuri Stau pe malul iazului si prindPestisori de aur si argintNumai ca de aur nu prea prind. Tom si Jerry - Jerry si pestisorul de aur. Cantece Copii – Cantece copii, Desne Animate,Versuri, Povesti, Poezii, Cantece. A fost odata ca niciodata un pescar batran, care locuia impreuna cu sotia lui in apropierea tarmului unei mari indepartate. Bat din palme, clap-clap-clap Peştişorul auriu.


Din picioare trap-trap-trap Este vessel şi zglobiu,. A fost o dată ca niciodată un pescar bătrân, care locuia împreună cu soţia lui în apropierea ţărmului unei mări îndepărtate.


Domeniul Limbă şi comunicare (DLC) Lecţii Pestisorul auriu. Domeniul Limbă şi comunicare (DLC) - Diverse - Grupa .

Cu drag, Pestisorul auriu” Educatoarea va explica regulile jocului. Al catelea pestisor lipseste”; a sasea proba – la semnalul . Speriat, peştişorul albastru se îndepărtă şi povesti tuturor prietenilor săi păţania.


Să intoneze cântece pentru copii;; Să asocieze mişcările sugerate de textul cântecului cu. Activitate integrata: „PESTISORUL AURIU ”. Spectacol de umbre pentru copii ani -ani, Pestisorul de aur.