joi, 25 iunie 2009

Stendere umerase

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Stendere ( bare) pt transport confecții pe umerase. Piese - Accesorii Utilitare – Camioane.

EuromChrom comercializeaza : Stendere, Stendere lux, Manechine, Stalpi dirijare trafic, Stalpi si accesorii ,Panouri Lambry, Cosuri pentru promotii, Umerase, . Stender metalic cromat cu bare pentru umerase si prindere perete. IKEA - RIGGA, Suport umeraşe, , , Înălţime reglabilă conform nevoilor tale; suportul de umeraşe se fixează la niveluri diferite.

Mai am si agatatori pentru perete,cabina de proba,stender de mijloc si . Mobilerul are un design modern si este intr-o . Suport dublu de umerașe ajustabil pe înălțime. Stendere de la distribuitori, producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo.

Z este destinat depozitarii si transportului produselor finite pe umerase. Stendere metalice,reglabile,manechine intregi,busturi,capete,oglinda,cabina proba,umerase pt. BALOG ZSUZSANNA (Comentariu postat la Umeras metal si burete brate Florentina ) un produs practic, pantalonii nu se sifoneaza, intr-un spatiu mic foarte . Stendere,umerașe,haine second hanpanouri publicitare.


Mobila dressing Produse Asemanatoare cu: Stender de haine, stand de umerase, cuier , suport de haine cu role - PRET incepand de la 1Lei. Stender cromat , inaltime dubla bara de sus reglabila pe inaltime.


Se pot adauga optional roti din metal si suporti de preturi.