miercuri, 24 iunie 2009

Interpretare vise sticle

Semnificatia visului sticla, afla ce inseamna daca ai visat o sticla, interpretarea viselor legate de sticla. Dictionar de vise- talmacirea viselor online. Sticla in vis - Acest dictionar de vise va ajuta sa intelegeti ce inseamna cand apare o sticla in vise. Interpretarea viselor in care spargi o vitrina sau un geam se refera la posibile certuri in relatiile de afaceri sau relatiile personale. Interpretarea viselor in care apare bere.


Daca in vis iti apare bere in pahar si este statuta inseamna ca vei incheia o relatie cu un prieten bun, . Interpretarea viselor in care apare „a astupa”.

Atunci cand visezi ca astupi o sticla, ii pui dop sau capac simbolul se rezuma la faptul ca in viata ta va interveni . Intr-o anumita masura, interpretarea depinde de tipul de sticla pe care il observam in vis. Un biberon de sticla indica nevoia de protectie si ingrijire, dorinta de . Interpretare vis, vis in dictionar - Sticla: - semn rau, de inselare si amagire; - vei fi inselat sau te vei insela de unul singur. Afla totul despre semnificatia viselor tale.


Dictionar de vise pentru peste 3de simboluri. Gaseste o interpretare pentru orice tip de vise chiar acum!