marți, 23 iunie 2009

Aditiv intarire rapida beton

Aditiv pentru betoane si mortare Sika 4A kg la cel mai bun pret acum la. Aditiv pentru impermeabilizare ce permite intarirea foarte rapida a cimentului.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ADITIVI PENTRU BETOANE SI MORTARE.

Preturi pentru ADITIVI PENTRU BETOANE SI . Aditiv , care reduce timpul de intarire a betonului din starea sa plastică la forma solidă. Intarirea rapidă este importantă la construcţia de pardoseli industriale, . Fluidizant pentru beton de consistenţă normală şi pentru beton impermeabil.

Hidroizolaţie bi-componentă, pe bază de poliuretan, cu întărire rapidă, elastică, . Aditivi beton - pret mic negociabil livrare super rapida. ACCELERATOR DE INTARIRE FARA CLORURI KEMAZIM OC 14KG . Accelerator de intarire la ambalaj 2kg, BE Aditiv pentru betoane si sape. Ajuta la hidratarea mai rapida a cimentului.


Beton cu intarire rapida - Beton care necesita timpi rapizi de dezvelire - Beton autocompactant. Superplastifiant cu eficienta ridicata - Aditivi pentru beton. Ciment cu intarire ultra-rapida pentru izolarea scurgerilor de apa.


Aditiv care reduce timpul de întărire a betonului din starea sa plastică la forma solidă. Aditiv antiîngheţ fără cloruri pentru beton, beton armat şi precomprimat ca şi pentru mortare de var.