marți, 30 iunie 2009

Mure pret kg 2015

Murele pleacă din localitatea argeșană Leordeni la un preț de lei. Domnule Toader vreau si eu cativa butasi de mur la ce pret vindeti? SOARE ADRIAN septembrie 20la 4:pm.

La o producție de 35de kilograme de mure și la un preț al murelor de lei pe kilogram, agricultorul ar . Cultura de zmeura si mure: Gabriel Achim, un tanar de de ani,. Ialoveni, există o plantaţie de mure cu o suprafaţă de ha, care aparţine Raisei Ghimp.


Preţul unui kilogram de mure variază de la la de lei în funcţie de anotimp.

Infiintarea unei plantatii de mur este profitabila, dar nu la indemana oricui. Black Friday Ce trebuie să ştii despre Black Friday: de la preţuri până la înşelăciunile hackerilor. Fermierul afirmă că produce de tone pe hectar, iar fructele sunt vândute cu lei pe kilogram. Chiar daca pe parcursul sesiunii din 20numarul de proiecte depuse de.


In piete cele mai frumoase tarabe au afisat preturi prohibitive. Si in timp ce noi platim pentru nobilele fructe de cultura cat pentru un kilogram de carne, taranii care le cresc dau faliment. Gheorghe Trifan din Sipoteni a început cu ani în urmă o afacere cu mure, acum având hectare cu 5de butași de soiuri.


Dintr-un singur hectar de mure scoate aproape 2de mii de lei! Descoperiti cum sa va infiintati propria cultura de mure, dar si secretele care stau la.

Pretul pentru o mana de mure poate ajunge in extrasezon si la lei,. Detalii: Categorie: Fructe de padure: Noiembrie 2015.


Murele care se coc odată pe an, zmeura care dă două recolte în fiecare vară. Cum au evoluat preţurile produselor agricole în ultimii şase ani. Un kilogram se vinde cu lei, însă eu reuşesc să le dau cu preţuri cuprinse între şi euro. Cel mai rentabil e când le vând în sistemul . Ancepand din luna August vindem afine de cultura,an cantitati mari si mici la caserole de 5-kg.


Un fost primar dintr-o comună argeșeană crește mure, de pe urma cărora. Producția a luat calea intermediarilor, un kilogram de mure fiind .