miercuri, 24 iunie 2009

Forme beton amprentat dedeman

Aveti grija ca betonul sa acopere intreaga suprafata a matritei, apoi neteziti. Daca ciocaniti usor cu un ciocan de cauciuc, matrita se desprinde de beton. Matrite pavaje alei beton ciment borduri pavele plastic amprentat alei .

Matritele fara CONICITATE trebuie sa ramana pe pozitie in beton pana la intarire. Vand matrite tub beton noi diferite diametre,facem la comandă si alte forme.


Matrite pavaje cofraje pavele beton amprentat ciment borduri alei gra aug . Oferim o gama variata, de foarte buna calitate, de matrite (stampe) destinate realizarii pardoselilor din beton amprentat.

Matritele sunt de feluri: - Forma rigida: . Oferte produse si servicii: matrite beton amprentat. Producatori, distribuitori, furnizori - matrite pentru beton amprentat. Promotii materiale beton amprentat: Denumire produs Pret RON Cantitate Colorant intaritor Deco HS Grupa A kg.


Matrita BOSCH pentru tabla ondulata si pentru aproape toate tipurile de tabla trapezoidala, Matrite pavaje, Matrite pavaj . Betonul amprentat (sau betonul imprimat) este un material de construcție. Matrite pavaje, pavele, tuburi beton, garduri prefabricate beton.


Poti avea in gradina ta alei din pietris, din beton, din pavele sau din alte. CONCRET ORIZONTAL-colorant intaritor pentru realizarea pardoselilor din beton amprentat.


Este un produs predozat care se aplica deasupra betonului . Etapa – Turnarea betonului si rasierea.