miercuri, 21 aprilie 2010

Sobe cu plita din caramida

Sobe din caramida, Sobe ceramice, Sobe rustice, Sobe de zidarie, Focare, Cuptoare. Vizualizare proiect 3 Soba de zidarie cu plita.


Sobe de zidarie, Sobe rustice, Sobe de teracota, Seminee, Cuptoare.

Masa construita tot din caramida de samota cu blat din granit natural in care se poate incastra o chiveta. Sobe zidite din caramida - masonry stoves care sunt zidite din.


Sobe de încălzit, cu plită aceste sobe pot fi considerate traditionale în . Principiul constructiv este cu canale de fum.

Sau „masonry stoves” care sunt zidite din cărămidă, piatră sau cob funcționează. Focarul este mic, plita aproape de flacără și nu permite realizarea arderii . Sobar, execut sobe de caramida cu plita si cuptor.


Pretul include proiectare, materialele si manopera. Din model pentru soba cu plita: fumul ocoleste caramida se opreste in caramida si trece pe sub. Este o sobă foarte eficientă, construită din cărămidă plină.


La început, proprietarii şi-au dorit să acopere soba cu un strat de lut şi să o văruiască . Prima etapa a constructiei a fost ridicarea cosului ce va deservi soba cu plita si cuptorul. Baza cosului este formata din caramizi pline si a fost ridicat la m, .