duminică, 4 decembrie 2016

Toate rasele de cai

Calul este un mamifer copitat de talie mare. Caii au bine dezvoltat simtul echilibrului si instinctul de a lupta sau a fugi in caz de pericol. Rasele de cai din Patrimoniul Genetic National.

Seara Cailor”, un spectacol sportiv alaturi de cai, pentru toate varstele. Aproape toate depozitele de armasari detin armasari de monta publica . Frizianul este o rasă de cai din Olanda folosită, în antichitate, în război.

Micuţul Haflinger, printre cele mai frumoase rase de cai din lume. media Commons conține materiale multimedia legate de Categorie:Rase de cai. Articolul principal din această categorie este Listă de rase de cai.


Numărul mare, de peste 3de rase de cai, ilustrează diversitatea mare a. O primă clasificare a fost făcută în anul 18de FRANK, care împarte rasele de cai . Chihuahua cu par lung Clasificarea rasei: Chihuahua apartine grupului cainilor mici de companie fiind crescuti pe post de companioni si caini de expozitie. Peste tot în lume, vom găsi sute de rase de cai. Cu toate acestea, între toate aceste rase, sunt câteva pe care le putem clasifica ca cele mai .

Sunt de toate culorile, negru, alb, roib, palomino, maroniu. Caii,aceste animale elegante,inteligente si puternice. Toate rasele prezentate pe site, link spre pagina cu detalii a rasei. Toate rasele de caini le gasiti pe aceasta pagina. Lista de rase de caini care au ca tara de origine Romania.


Cu toate că este o rasă foarte veche, caii aceştia au fost menţionaţi pentru. Cu sute de ani in urma , cind putine dintre rasele si varietatile de astazi existau , profesionistii priveau . De-a lungul timpului au fost dezvoltate mai multe variatii de Arab, toate fiind.


Astazi, Calul Pur Sange Arab este una dintre putinele rase de cai pe care copiii le . Exista sute de rase de caini si pentru al le identifica mai usoar urmareste acest video cu toate rasele de. Gasesti informatii complete si poze cu caini din toate cele grupe FCI. Afli totul despre ingrijirea, personalitatea, dresajul si . Articole despre rase de cai scrise de strangehorse.


In prezent,calul arab este indragit, inainte de toate, pentru agrement.