joi, 1 decembrie 2016

Solutie aspirator injectie extractie

Pagini similareIntreaba-ne despre ofertele pentru Detergent injectie-extractie. LUSTRUIT Karcher Electrocasnica cu Aspirare pentru PARCHET si PODELE ASPIRATOR . Aplicare prin spray-ere Aplicare prin spumare.

Solutie pe baza de solventi pentru toate suprafetele textile colorate, mochete . Descriere: Solutie usor vascoasa, clara, de culoare verde. Teppich Shampoo Detergent manual pentru covoare, mochete si textile. Dizolva murdariile de toate tipurile de pe covoare, perne, tabureti, tapiterii de masina, .

Reziduurile sunt usor de îndepartat prin aspirare uscata. Detergent mocheta pentru curatare cu aspirator injectie - extractie. Formula speciala pentru efect si uscare rapida. Aspirator profesional cu injectie-extractie ideal pentru curatare mochetelor si.


Cuva din plastic, rezervor solutie detergent incorporat si tuburi de extensie din . Inainte de spalare, aspirati intreaga suprafata cu aspiratorul de praf. Aspirator cu spalare cu injectie-extractie Karcher SE 5. Eilfix Spruh-ex 10l - Detergent de injectie extractie. Aspiratorul profesional cu spalare injectie-extractie are incluse ca accesorii standard o.

Aspiratorul profesional cu spalre este echipat cu rezervor pentru solutie . Detergent pentru mochete si covoare fara spumare pentru aspiratoare injectie-extractie. Recomandat si prin metoda injectie-extractie. Folositi produsul impreuna cu un parfum marca Iduna. EXTRACTION Sampon pentru mochete si covoare utilizat cu aspiratoare.


Sistemul de injectie extractie Ghibli profesional si monodisc Ghibli. Aspiratoare profesionale cu injectie lichida si aspirare.


Solutia de curatare se aplica pe tapiterie, ea fiind absorbita instantaneu. Metoda injectie-extractie – este metoda cea mai eficienta si cea mai des.