vineri, 11 noiembrie 2016

Vas de yena la cuptor

Se pune vasul de yena in cuptor cu capac sau fara? Cum iese mancarea daca pui capac si cum iese fara capac? S-a intamplat sa vi se sparga vreun vas yena .

Cumpara Vase termorezistente de la eMAG la preturi avantajoase. Set vase iena, Borcam, vas oval cu capac litri, vas rotund cu capac litri si o tava litri rectangulara. Tava iena, Borcam, dreptunghiulara, x x cm.


Curatam cartofi si ii taiem rondele ,ii spalam si ii condimentam cu delicatul.

Radem branza si cascavalul iar samantana o amestecam cu ouale. Pulpa de porc se condimenteaza si se pune intr-un vas yena. Ingramadim nitelus carnaciorul si o ceapa frumusica dezbracata de foi.


Am cumparat acum cateva zile un vas yena si as dori sa-mi spune-ti si mie. Orice mancare de bagat la cuptor poate fi facuta in vasul tau yena. Preparare: Iei un vas de yena aşezi carnea frumos tăiată felii, tai ceapa rondele la fel şi morcovii şi usturoiul dar şi ardeiul şi rosiile.


Top retete pui la cuptor in vas yena ~ Pui cu sos de smantana in vas yena, Rulouri de pui cu cartofi in vas yena, Carne de pui la . La cuptorul preîncins la 2de grade, cu vasul de yena cu capacul pus, se lasă la copt cam de minute. Ideal pentru preparatele gatite la cuptor, Vasul de Yena dreptunghiular de la.

Preturi si oferta de produse din gama vasul yena rezista cuptor din toate magazinele online din Romania. Vas yena Rotund Kaiserhoff 2002000 Set Vase . Cand a fost 'Black Friday' , mi-am cumparat un set de vase yena, doar ca pana acum nu le-am folosit. Vasele yena pot fi folosite pentru a incalzi . Vasele de tip yena sunt facute din sticla supusa procesarii termice. Amesteci bine, apoi intr-un vas de yena sau intr-o tava pui cartofii intr-un strat, iar deasupra restul legumelor.


Intr-o farfurie condimentezi carnea, dupa care o pui . Orice mancare la cuptor poate fi gatita in vasul de yena (paste, legume, cartofi, ciuperci, lasagna), iar apoi poate fi pastrata la o temperatura . Se așează în vasul de yena în formă de înot și se pune cartofii în vas cu niște apă și vin. Se bagă la cuptorul preîncins cam 45-de minute . Ficăței la cuptor, reteta din categoria Mancaruri.