luni, 28 noiembrie 2016

Plita electrica bosch instructiuni

Instructiuni de utilizare plita electrica BOSCH. Numai astfel puteti utiliza plita corect si în sigurantã. Manual de utilizare plita incorporabila Bosch PKF375V14E.

Tags: bosch, instructiuni de folosire, manual de utilizare, PKF375V14E, plita. Instrucţiunile de utilizare sunt valabile pentru diverse plite. Descopera gama completa de plite cu inductie,pe gaz,radiante sau variantele.


Plita incorporabilă cu sticlă ceramică este concepută pentru a fi.

Aparatul trebuie încorporat şi conectat la sursa de alimentare cu energie electrică doar de . Va rugam sa retineti: Daca plita vitroceramica se sparge sau se fisureaza, aceasta trebuie decuplata imedita de la reteaua electrica . Sau apare acel msv Bosch doar la instructiunile de instalare? Conductorul cablului este desemnat prin culorile galben-verzui.


Distanţa dintre faţa inferioară a plitei din sticlă. Bosch PIA611B68E este o plita incorporabila sofisticata,. Alimentarea nu putea fi decat electrica, cele ochiuri functionand pe inductie. Ieri mi-a sosit prin curierat o plita electrica Bosch cu ochiuri ,provenita de la un aragaz nemtesc si nu stiu sa-i fac legaturile.


Inainte de utilizarea acestui produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare si.

ATENTIE: plita cu inductie genereaza campuri magnetice de joasa tensiune. Respectaţi întocmai instrucţiunile privind siguranţa.


Plita incorporabila BOSCH PIA611F18E, vitroceramica cu inductie, arzatoare, negru. Informaţii privind siguranţa Instrucţiuni de funcţionare pas cu pas Recomandări. Setarea orei zilei Când alimentarea electrică a cuptorului este.


Bosch PIA645B18E este o plită încorporabilă electrică cu dimensiuni de 5. Plita incorporabila cu inductie Bosch PIA611B68E, Zone, TouchControl, Negru. Aragaz, cuptor preturi si promotii, top marci la Aragaz, cuptor: bosch, ardo,. Numar arzatoare - Aprindere electrica plita - Nu Aprindere electrica cuptor .