marți, 22 noiembrie 2016

Dezinfectia fantanilor cu var nestins

Dezinfectia profilatica a fantanilor si a apei din ele se face la finalizarea. Dezinfectia profilactica a fantanii se efectueaza cu clorura de var sau hipoclorit bazic de calciu.


In acest caz, la fiecare mde apa se ia 500g de var nestins.

Dezinfecţia fântânii se face cu substanţe clorigene sau orice altă substanţă. Varul nestins se utilizează introducând circa 5-kg la mc de apă.


Norme de igienă pentru fântâni m_rblice şi individuale` folosite la. Substanţa clorigenă (clorura de var, bipoclorilul de sodiu. cloramina), folosită pentru dezinfectie.

Varul nestins se utilizează introducand circa 5-kg la l mc de apă. Pune var nestins in fantana si problema se va rezolva. Curatare apa de putpostăriMar 2015Tortillas ca la mama lor acasapostăriAug 2011Mai multe rezultate de la forum. Cum se foloseste clorura de var in iazurile.


Cum se dezinfecteaza o fantana cu clorura de var. Dezinfectia profilactica a fantanii se efectueaza cu clorura de var sau hipoclo rit bazic de calciu.


Cei care stati la curte si aveti fantana , ce stiti ca se pune in apa pentru a o. Curatarea fantanii si dezinfectarea ei sunt doua chestii separate. Var bulgar pentru dezinfectarea apei din fantana. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. APA DE FÂNTÂNĂ: CONTAMINAREA CU NITRAŢI ŞI. Dezinfecţia fântânii se face cu substanţe.


Varul nestins se utilizează introducând circa 5-kg la 1. Substantele clorigene care se folosesc pentru dezinfectia fantanilor sunt . Dezinfectia apei este un proces de distrugere sau neutralizare a. Ma intreb totusi ce adancime aveau aceste fantani pentru ca ma. Consumati apa numai din surse sigure, fantani. Intretinerea consta in dezinfectia apei proaspete ce inlocuieste cea consumata. Pana acum ani varul nestins nu era o problema la noi.


Il foloseam nu numai la varuit, ci si la dezinfectia fantanilor si la reducerea umiditatii din beciuri. Dezinfectia reprezinta totalitatea operatiunilor prin care se distrug sau se.


Clorinarea se poate folosi si pentru dezinfectia apei de fantana. Clorinarea se poate folosi şi pentru dezinfecţia apei de fântână.


De exemplu, periodic se aruncau in fantani bolovani de var pentru a le.