joi, 17 noiembrie 2016

Livada de ciresi superintensiva

Terenul pe care este amplasată livada pomicolă superintensivă Lacu Rezii întruneşte cerinţele legate de amplasament, gradul de fertilitate, posibilitatea de . Președintele OIPA Fructe Legume recomandă cu încredere tinerilor care vor să înceapă o afacere să investească într-o livadă de cireși. Cea mai scumpă ofertă existentă la acest moment este Dobrogea, unde o livadă superintensivă înfiintată acum ani pe o suprafață de ha .

Cei care doresc sa infiinteze livezi de cires, mai ales in sistem intensiv si superintensiv, este bine de stiut ca alegerea portaltoiului poate face . Realitati Un model de livada superintensiva. Cultura Ciresului la iulie 20la ferma Insuratei.


La ICDP Pitesti Maracineni, livada model.

Explicatiile de mai jos sunt oferite de dr. Petre Eremia si se bazeaza pe experienta sa in dezvoltarea a de hectare de livezi superintensive de mar, cires, . Am realizat o livadă în mijlocul Bărăganului, dar cu apă asigurată şi forţă de muncă. Pentru livezile superintensive de măr, cireş, prun, cais şi piersic, cea mai . Ideea de a planta livezi intensive de cireş i-a venit lui Mihail Cojocaru cu ani în.


Elisabeta ,anul acesta vreau sa infintez pe h o livada de cires intensiva as . A T E N T I E =DACA DORITI SA REALIZATI O LIVADA SUPER INTENSIVA REUSITA CU UN VIITOR REUSIT, COMERCIALA ,DE MINIM 25 . Livada experimentala superintensiva la Tisa Silvestri, dupa model. Suntem familia Popescu, o familie de ingineri agronomi care am infiintat o livada superintensiva de ciresi, par si prun, pe o suprafata de ha.

Strategia de a avea o livada de ciresi intensiva consta in reducerea costurile de productie si cresterea calitatii fructelor. Dorinta mea este de a crea o livada pentru SUFLET,cu o perioada cit mai.


Speciile de pomi fructiferi cultivate sunt: mărul, părul, gutuiul, prunul, cireşul, vişinul, . O livadă de pomi fructiferi în sistem tradiţional poate fi înfiinţată cu 3. Pentru cireşi sau pruni crescuţi în sistem superintensiv, însă, . Vreți să aveți un profit stabil dintr-o afacere? Iată că o livadă de cireși vă poate aduce un câștig destul de bun.