miercuri, 23 noiembrie 2016

Rovere apartamente

ROVERE - Exclusive Concept - Apartamente complet mobilate. Apartament camere complet mobilat si utilat (1mp). Apartament camere complet mobilat şi utilat (1mp) - 138.


Avem anunţuri de apartamente de de vanzare în Baneasa cu prețuri începând de la 7€. Apartamente cu fotografii pentru căutarea apartament rovere . Avem anunţuri de apartamente de de vanzare cu prețuri începând de la 6€.

Apartamente cu fotografii pentru căutarea apartament camere rovere. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Proiectul Rovere Exclusive Concept este format din doua blocuri compus din: parter si trei etaje.


La ultimul etaj se afla apartamentele penthouse, pe sistemul . Descriere: Proiectul ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT este structurat din. Ambele cladiri cuprind de apartamente cu spatii optime si terase generoase. Apartament camere de vanzare Baneasa, Complex Rovere, etaj suprafata 95.


Proiectul ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT este structurat din două clădiri, parter şi trei etaje, la ultimul etaj aflandu-se apartamentele penthouse, pe sistemul . Apartamente de Vanzare, Bucuresti - Ilfov.

Harta apartamentelor noi de vanzare in ansambluri rezidentiale. Rovere Exclusive Concept s-a impus pe piaţă ca un proiect care.


Inchiriere camere Complex Rovere, Iancu Nicolae, situat intre Jolie Ville si Hotel Tecadra, in apropiere de Mark Twain si British School, mobilat lux, totul nou, . La cativa zeci de metri Parcului Herastrau, acest apartament spatios de camere se. Ansamblul rezidențial Rovere Exclusive Concept s-a deschis la.


Primele apartamente au fost achiziționate încă din faza de construcție.