marți, 8 noiembrie 2016

Model calcul intretinere bloc

Nu de puţine ori, cei care locuiesc la bloc au intrat în conflict cu. Această modalitate de calcul se va regăsi, de acum încolo, la avizier. Calcul efectiv, exemplu: avem un apartament care are o restanta de 320. Braila, judet Braila Adaugat La 18:3 octombrie 201 Numar anunt: 9418949 . Modul de calcul al restantelor si penalizarilor la intretinere e inca o necunoscuta.


Post Tagged with administrator de bloc, asociatie, asociatie de locatari, asociatie. Buna ziua, as avea nevoie de un model de cerere pentru scoaterea de la .

Daca aveti dubii cu privire la modul de calcul al intretinerii, puteti. Asociatiile de proprietari, la controlul locatarilor din blocuri - Noi obligatii privind listele cu intretinerea.


In situatia in care modalitatea de calcul a sumelor lunare de plata ce revin proprietarilor de. Ce rubrici sunt obligatorii in tabelul de intretinere la bloc, conform carei legi.


Prima rubrica este baza de calcul ,care la randul ei are mai multe rubrici ( coloane ). Modelul Listei de plată a cotelor de contribuție la cheltuielile . Penalitati de intarziere la plata intretinerii Pagina 1. Dec 2013Nu locuiesc in apartament si administratorul vrea sa. Sistemul de calcul al penalitatilor este unul din punctele forte alte.

In mod normal plateste intretinere+penalizarea aferenta, calculata . Program contabilitate asociatii de proprietari: lista cote intretinere, lista cheltuieli, fisa. Cartier rezidential, cartier ANL, cartier social, asociatie de locatari, de proprietari sau oricine doreste sa beneficieze de informatii in timp real - online - cu plata .