vineri, 11 noiembrie 2016

Motopompe honda de inalta presiune

Motopompa PRESIUNE INALTA motor ROBIN JET 45. Inaltime maximă: 57m; Capacitate motor 1cc; Model motor: Honda GX160; Tip motor: TIMPI . Oferta: motopompe cu motor honda - motopompe motopompe de presiune.

Aici gasiti o selectie variata de motopompe de mare putere (de presiune si debit ridicat) pentru aplicatii industriale, edilitare (lupta impotriva dezastrelor) si irigatii . Motopompa de mare presiune pentru ape curate JET 1EX - Subaru-Worms. Motopompa apa curata-inalta presiune Stager GHP 50.


Descoperiti motopompa honda la preturi reduse (1produse) (pagina 2).

Motopompa Honda WHpentru irigatii si aplicatii unde se cere o presiune mare . Va oferim o gama de motopompe de inalta presiune remarcabile datorita eficientei crescute,. Comercializam STAGER si HONDA, motoare robuste si eficiente.


Motopompele Honda sunt recunoscute pe plan mondial de peste ani pentru robustete,. Descriere: WTeste o motopompa de apa murdara Honda care poate muta un.


Pompa din aliaj usor de aluminiu, inoxidabil, turnat sub presiune; -Clapeta . TOOLS STORE va ofera Motopompa HONDA WB XT originala la cel mai mic pret. Honda WH originala cu presiune de pompare mare, cu debit redus, . Motopompa ape murdare HONDA CP cu factura.

Motopompa Honda de presiune pentru apa curata WHP20HX. Aici gasiti toate detaliile despre Motopompe Honda, Motopmpe cu motor. Motopompe de presiune, Motopompe AGT, Motopompe Stager, Motopompe Kipor. Motopompa KIPOR cu presiune mare KDP15H - Diesel. Motopompa de inalta presiune GARDENIA SHP50.


Honda WH originala cu presiune de pompare mare, cu debit redus, ideala pentru stropiri, irigari cu furtune lungi si aplicatii de stingere a incendiilor. Motopompa Honda WHP HX este o pompa de presiune pe care o puteti folosi la sisteme de irigatie cu aspersoare sau prin picurare. Motopompa apa curata de mare presiune HONDA WH2 motor HONDA GX160 putere motor 5CP, benzina, presiune pompare atm, diametru aspiratie 2'', .