miercuri, 16 noiembrie 2016

Stingator tip p

Stingator tip P- destinat zonelor industriale, halelor, a gradinilor din parcuri industriale dar si gradinilor proprii. Destinatia produsului: Stingatorul transportabil . Stingator tip P- ideal pentru birouri, case, tiruri, camioane.

Destinatia produsului: Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu kg pulbere, P este . Stingător cu dioxid de carbon având o încărcătură de kg fiind identificate sub simbolul de. Stingatoarele tip Pau o putere de stingere sporita prin faptul ca contin kg de pulbere stingatoare,se folosesc la depozite si spatii mari cu risc sporit de . Stingator portativ presurizat avand ca agent de stingere pulberea.

Capacitatea agentului de stingere este de kg,sunt . Recipientul pentru acest tip de stingator este realizat din tabla de otel , robinetul este din alama, avand in componenta manometru, brat de declansare si maner . Stingatoare cu pulbere tip P - Stingator cu pulbere - Stingator cu pulbere tip ppppppppp9. Categorie: Stingatoare Stingatoare cu pulbere ( tip P). Stingatoare cu Pulbere Cluj pentru Stingere Incendii Auto, Spatii de Firma Mici, Medii si.


Stingatoarele incendiu tip P utilizeaza ca agent de stingere pulberea. Sunt disponibile mai multe tipuri de stingătoare portative pe piață și în funcție de.


Stingător cu pulbere(P), Stingător cu dioxid de carbon (G), Stingător cu . Stingătoarele cu pulbere sunt potrivite în special pentru medii cu risc de incendiu.

Introducere Stingătoare tip P (cu pulbere) Stingator cu pulbere tip P+ . Magazinul nostru vă pune la dispoziţie stingătoare cu pulbere de tip P, care sunt presurizate permanent cu azot şi gaz ecologic fără variaţii de presiune la . STINGATOARE TRANSPORTABILE CU PULBERE, PRESURIZAT, TIP P 50. DESTINATIE Stingatoarele transportabile cu pulbere, presurizate sunt destinate . Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.