luni, 14 noiembrie 2016

Cuptor topit metale pretioase

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Oferte produse si servicii: cuptor topire metale. CUPTOR ELECTRIC PENTRU TOPIRE METALE PRETIOASE : - temperatura maxima 1100.

Functionarea furnalului de topit aluminium. Cuptoare pentru topirea metalelor neferoase. Cuptor electric topit metale - Vreau sa construiesc un cuptor mic (de balcon) de topit metale.

Cuptor de topire prin inductie de frecventa medie - profimach. Producţia, prelucrarea şi circulaţia metalelor preţioase, - aurul, argintul şi. României, pot preda acestei bănci aurul topit în alte cuptoare decât acelea ale . Cuptoare de procese termice: ardere - calcinare - topire - turnare - cocsificare - incinerare - lipire - sinterizare - dehidrogenare.


Echipamente de topire; - Cuptoare transporter; - Cuptoare de revenire. Informaţii despre preţ: Pentru detalii vă rugăm accesaţi oferta de .

Cuptor de analiza cu program soft-ware pentru analize metale pretioase seria ML-KL:. Cerințele topirii și testării metalelor prețioase necesită cuptoare special proiectate. As dori sa construiesc un cuptor electric cu creuzet pentru a topi Cu si. Atentie insa , documenteaza-te foarte bine pentru ca NU e de joaca cu metalele in . Cuptor de topire cu inductie in levitatie (cu creuzet rece) de laborator, pentru topire Ti, Ta, Nb, Ni, Al, metale pretioase etc.


Acest cuptor de topire a fost proiectat pentru a separa unele metale de altele. Chiar și în trecut a fost necesară separarea metalelor prețioase de alte materiale. Se monteaza de regula pe cuptor cilindric rotativ sau pe cuptor cu creuzet.


Microcuptor de tip hot pot pentru topire metale-aliaje (Au, Ag, Cu, etc) cu punct de topire sub 12grade c in cuptorul cu microunde din bucatarie. Cuptor de topire incalzit cu combustibil sau cu rezistenta electrica.


Metalul(aurul argintul) se topeste intr-un cuptor pe baza de rezistenta si.