vineri, 25 noiembrie 2016

Sauna pret sedinta

Cu cat vei bea mai multa apa in timpul sedintei de sauna, cu atat vei transpira mai mult si vei. Cam de ce ai avea nevoie pentru o sedinta obisnuita de sauna?


Abonament Fitness, Abonament Fitness Sauna.

Abonament redus sedinte (ACCES L-V 0-10). Preturi abonamente sala, fitness, cardio, sauna la Body Line GYM. TIP ABONAMENT, PRET SEDINTA, PRET SEDINTE.


Consulta lista de preturi pentru programele de fitness si aerobic ale SanGym Fitness Club.

Sedinta Sunshine Duo - Relaxare cu persoana iubita: masaj, miere, sauna, sampanie. Buna seara, costul unei singure sedinte de aerobic ce pret are? Despre saună se spune că ajută la eliminarea toxinelor şi la slăbit. Kangoo Jumps + Nelimitat Fitness + sauna, 1Lei. Sauna GRATUITA pentru orice tip de abonament ! Fitness Aerobic, 1RON (Sedinta permite accesarea ambelor servicii) . La Oxygen ai într-un singur loc squash, fitness, aerobic, sauna si spa, dar si recuperare medicală.


Pentru informati privind preturile si pachetele pentru sauna cu ozon, accesati aici. Sedintele de sauna dureaza de minute, timp in care este inclus si un scurt .

PILATES, 1ron (prima sedinta gratuita). Pretul unui abonament de fitness cu sedinte este de 1de lei. O sedinta de sauna de de minute costa de lei. ABONAMENT FITNESS + AEROBIC + SAUNA SAPTAMANI.


Preturi speciale pentru firme si abonamente corporate! LiviuGYM este o sala de fitness situata in Pitesti, zona Banat, . Abonament sedinteSac de box, Vibromasaj, Fotoliu relaxareLei.


Pagini similarepretul afisat presupune acces privat si se face in baza achitarii unui avans de , rezervarea se.