vineri, 18 noiembrie 2016

Mobila pictata mircea ungurean

Mobilă pictată Sibiu, Mobila la Comanda, Romania; Mobilier pictat traditional. Facebook pentru a lua legătura cu Mircea Ungurean şi cu alţii pe care s-ar putea să îi cunoşti. Ideea i-a venit lui Mircea Ungurean în 19când a văzut, la Braşov, un atelier de mobilă al unei doamne de origine maghiară, care picta .

Atelierul din Sibiu chiar așa se numește Mobilă Pictată și a fost înființat de Mircea Ungureanu, de profesie, n-ai să crezi, inginer. Foto Mobila Pictată Mircea Ungurean (Facebook). Posted By: Lăzăreanu Răzvan February 2 2016. Foto: Mobila Pictată Mircea Ungurean (Facebook). Mobila pictata cu motive tradiționale românești nu mai este doar un. Ei sunt initiatorii unei afaceri cu mobila noua, pictata in stil vechi.


Aceasta idee de afacere i-a venit lui Mircea Ungurean inca din 19cand a . Piesele realizate de specialistii lui Mircea Ungurean sunt dintre cele mai diverse, de la mici obiecte de decor, ceasuri, cutii de bijuterii sau . Mircea Ungurean, de meserie inginer, își căuta pictor și așa și-a găsit nu. Mircea a văzut un atelier de mobilă ungurească pictată la Brașov.


Mircea Ungurean, inginer din Sibiu, a reînviat tradiţia mobilierului săsesc, pictat manual. Cisnădioara, lăzile de zestre, scaunele, . Mici afaceri de familie în mediul rural - Mobilier în stil săsesc.


Ideea i-a venit lui Mircea Ungurean in 19cand a vazut, la Brasov, un atelier de mobila al unei doamne de origine maghiara, care picta . Admirăm mobila săsească pictată din atelierul lui Mircea Ungurean. Lucia Nica mărturiseşte că fiecare icoană pe care o pictează „are povestea .