luni, 28 noiembrie 2016

Emag pilote si perne

Perne si pilote resigilate, la preturi mult reduse. Comanda acum si ai finantare in rate si drept de retur in 10-de zile. Cumpara Cearceafuri si fete perna de la eMAG.

Set fete de perna Aglika, 50x cm, 1 bumbac, alb. Inpuf este denumirea comerciala a companiei CHIC DESIGN CONCEPT si reprezinta.


Produsele noastre “vedete” sunt pernele su pilotele din puf si pana gasca: . Descopera oferte speciale, recomandarile Dormeo si o gama variata de produse: trollere,.

Saltele, perne, lenjerii, covoare si multe altele. Pilota Siena Patru Anotimpuri este o pilota usoara si foarte calduroasa. Pilota Siena Patru Anotimpuri este ideala in orice casa, indiferent de anotimp. Dormeo – Gama completa pentru un somn linistit! Gasesti tot ce iti trebuie, de la saltele, pilote, lenjerii, halate baie, perne si multe altele. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PERNE. Perne si pilote antialergice cu puf de gasca.


Printre cele mai mari reduceri eMag de la inceputul anului 201 avem sa gasim la: lenjerii de pat (pana la -), la pilote si perne -, . Gama Dormeo cuprinde saltele de pat si perne, pilote si produse din lana Merino.

De folos oricarei gravide si apoi in perioada alaptarii. Sunt perne unicat, dolofane si bine umplute cu puf. Cu lumini calde pentru o atmosferă plăcută şi textile în care să te cuibăreşti. Pilote, perne si saltele de pat marca Dormeo vei gasi si la eMAG. Fibrele superioare Wellsleep si Tencel Dormeo asigura un excelent control al temperaturii si . Pilota cu puf si pene de gasca Green Future Celestial, tratament antialergic, 2x 2cm.


Perna Green Future Wool, umplutura lana merinos si fibra siliconica. Retailerul eMag vinde în această perioadă lenjerii de pat la.


Acum ca emag a lansat o noua categorie si anume home deco va facem cunoscuta una dintre primele promotii lansate zilele acestea.