joi, 17 noiembrie 2016

Otrava soareci grau

Cand exista o infestare mare cu soareci, sunt indicate pe langa alte solutii si raticidele (otrava soareci, momeala, pasta raticida, grau soareci). Plasati GARDENTOP GRAU in gramezi (sobolan: 50-1g; soareci: 20-g) oriunde. Daca se inghite o cantitate de otrava, se produce inhibarea vitaminei K, .

Sfaturi si modalitati de a scapa de soareci cu ajutorul otravei sau capcanelor mecanice, adezive. Laur,cum au putut porumbeii sa manance graul otravit de sub gratare?


Cumpara Grau anti soareci si sobolani, 1gr cu numai lei. Acesta este motivul pentru otrava începe să lucreze după câteva zile, asa că sobolanii nu vor .

Capcane de soareci - gasesti la magazinele de chimicale. Otrava de soareci - S-ar putea sa gasesti tot la chimicale.


Aparat antirozatoare (soareci, sobolani)postăriIun 2011O intrebare despre cainipostăriIul 2010Otravire animalepostăriIan 2010Sobolani ! Un copil a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a mancat. Un copil de un an si doua luni, din localitatea vasluiana Banca, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a mancat grau otravit pentru soareci, . BIOKETT - Momeală pentru şoareci şi şobolani.


Rodenticidele denumite si raticide sunt substante toxice, otravuri ce se folosesc la distrugerea, otravirea soarecilor si sobolanilor prin hemoragii interne datorita . Acesta este motivul pentru ca otrava începe să lucreze după câteva zile, asa că sobolanii nu vor disparea imediat. Se recomanda alimentarea cu produs pana .

Anunturi otrava pentru soareci - otrava pentru soareci. Vand otrava pentru sobolani grau otravit produs de calitate rusesc pret lei bucata! Producatori, distribuitori, furnizori - Nocurat-raticid profesional Otrava sobolani si.


Oamenii au povestit îngroziţi că păsările au murit după ce au mâncat grâu roz, otrăvit, pentru combaterea rozătoarelor. Pentru combaterea şoarecilor şi şobolanilor în locuinţe, grajduri şi clădiri agricole, grădini, depozite de deşeuri, cazărmi, magazii, vagoane, containere, etc.


Acum mi-am luat si eu otrava : grâu roșu si pliculeț albastru,dar mi-e ca daca.