marți, 29 noiembrie 2016

Nespresso romania

Capsule de cafea, espressoare performante, servicii exclusiviste dedicate membrilor Clubului Nespresso. Alege-ti capsulele de cafea Nespresso preferate, Intenso, Espresso, Lungo.


Incearca si noile capsule Limited Edition.

Gigantul elveţian Nestle a deschis primul magazin Nespresso din România, în Capitală, pe Calea Dorobanţilor, nr. România Nespresso intrase deja timid în zona business, că am văzut la câteva firme de catering mașini de-ale lor și cafea făcuta la capsule . Nespresso, jucator in domeniul cafelei portionate premium, a intra in ianuarie pe piata din Romania si vrea ca la inceputul lunii iunie sa . Capsule de cafea, espressoare si accesorii Nespresso, Cremesso, Tassimo, Dolce Gusto, Senseo, Lavazza, Illy, Cafissimo, Jura la Klient.

Lansarea Nespresso pe piaţa din România reflectă încrederea pe care o avem în economia românească, a adăugat Sonia Năstase, Country . Asemeni tuturor iubitorilor de Nespresso, Sonia Nastase, Country Manager Nespresso Romania, a declarat ca lansarea primului magazin in . Despre Nespresso am mai scris pe blog după prima vizită la noul concept store oficial al brand-ului în România și la scurt timp de la lansarea . De aproape ani, sunt client Nespresso, iar de anul trecut am devenit membru al Club Nespresso Austria. Iata ca se “vad” primele rezultate ale mutarii distributiei produselor Nespresso Business Solutions de la Brands International la Nestle Romania . Vă așteptăm la Nespresso Boutique, în Calea Dorobanţi nr.


Nespresso e o cafea de la Nestle, are atât o gama profesională (dar nu ştiu bar in Sibiu care să o aibe) cât şi gama pt acasa. De fiecare dată când un espresso perfect cu capsule Nespresso. Acum, aceasta cafea este disponibila si pe piata de cafea din Romania, distribuita .

Din luna noiembrie, iubitorii de carte, ceai, muzică și pasionații designului pot achiziționa produse din gama de aparate Nespresso, . Nespresso România pune în vânzare gama de aparate Nespresso şi în cadrul librăriilor Cărturești Verona, Cărturești Băneasa și al .