marți, 16 februarie 2016

Stickere flori de cires

Crengutele de cires sau florile de cires sunt elemente foarte raspandite si foarte cautate de designerii de interior. Stickere decorative cu motive din natura, stickere florale, stickere cu pomi si crengi, sickere cu animale, stickere cu.


Flori de mac - sticker decorativ de perete.

Stickerul adauga o doza de optimism si prospetime casei tale. Sticker autoadeziv Floare de cires pentru perete, reutilizabil. Cumpara Sticker decorativ Flori de Cires, 1x 1cm, negru cu rosu online de la eMAG la pret avantajos.


Alege stickerul de perete Flori de Cires pentru decorarea locuintei tale cu flori elegante.

Stickerul adauga o doza de optimism si prospetime . Sticker decorativ Flori de Cires - Decoratiunea simpla si eleganta va inviora incaperea prin aplicarea pe perete sau alte suprafete fine. Amenajarea unei locuinte nu este un lucru simplu. Fiecare locuinta reflecta perfect personalitatea stapanului. De multe ori, detaliile marunte ne ajuta sa gasim . Stickeredecorativ : Sticker Floare de Cires. Un decor discret pentru o atmosfera linistita!


Modelul cuprinde un singur sticker caruia ii poti alege orientarea, astfel incat sa se integreze perfect. Producator: Home Decor Line Cod produs: 59389.

Sticker pentru perete decorativ, model creanga cu flori de cires conform fotografiilor. Designul este impartit in mai multe bucati pe o folie de x cm(foto 2).


Dimensiuni: cm x cm; Aplicare: Sticker autocolant care se aplica pe suprafete netede: sticla, lemn, sticla, plastic, perete. Sticker decorativ 3D pentru perete cu flori de cires roz. Un accesoriu pentru camera ce va adauga culoare incaperii si va oferi un aer primavaratic oricand.


Fototapet cu flori, decoratiuni pentru pereti cu teme florale. Aceste fototapete sunt potrivite pentru amenajare living, dormitor, bucatarie, birou.


Fototapet cu flori,decoratiuni perete florale;fototapete florale amenajare casa;fototapet amenajare living. Verdeco - Tapet, fototapet, stickere decoratiuni.


Sticker decorativ destinat dormitorului, adaptabil fiecarui spatiu si care permite si alte jocuri de culori.