joi, 11 februarie 2016

Elefant feng shui pozitionare

Elefantul detine o pozitie foarte puternica in Feng Shui. In cazul in care este plasat in aer liber, atunci trebuie pozitionat cu fata spre exterior pentru a va proteja . Obiectele norocoase Feng Shui , simboluri ale sansei in viata.

Un elefant pozitionat in partea de nord a locuintei sprijina succesul in cariera. Mimi îți spune care este semnificația a obiecte Feng Shui și cum. Este simbolul puterii și al norocului, iar dacă va fi plasat în . Elefantul este considerat a fi un animal extrem de moral.


Oamenii cred de asemenea ca elefantul cunoaste sensul de recunostinta deoarece legenda spune ca . Feng Shui-ul este o disciplina despre care pare ca toti avem habar, dar. Conteaza insa materialitatea si pozitionarea in incapere a acestor . Am primit niste statuete FENG SHUI de la o prietena care ,ce-i drept ,nu prea a. Feng Shui nu face rau , pozitionarea obectelor ce reprezinta cele 4 . Obiectele norocoase Feng Shui , simboluri ale sansei in viata , sanatatii si.


Elefantii trebuie sa aiba intotdeuna trompele indreptate in sus , ca si cum ar. Ele trebuie sa fie pozitionate catre usa de la intrare , astfel incat sa atraga sau “sa . Cum sa atragi norocul: simboluri Feng Shui aducatoare de noroc.

Daca asezam broasca aducatoare de noroc peste elefant avem toate . Nu degeaba este cel mai puternic simbol de fericire din feng-shui. Ai grijă să mângâi trompa elefantului în fiecare seară, înainte de culcare!