joi, 11 februarie 2016

Reguli de tehnoredactare licenta

George Pruteanu NORME DE REDACTARE ŞI PUNERE ÎN PAGINĂ. Reguli generale de tehnoredactare şi estetica paginii tipărite. Tehnoredactarea propriuzisă a documentului se face după câteva reguli “de aur” care duc la .

Prima impresie contează și atunci când vorbim de documente nu numai de oameni. Nu e suficient să redactezi o cerere excelentă, ea trebuie . Un text scris fara a tine cont de regulile elementare si de facilitatile word-ului,. Tehnoredactarea propriuzisă a documentului se face după câteva reguli “de . Reguli de baza de tehnoredactare si imaginea paginii traduse. Documentul reprezinta ansamblul de texte, imagini, grafice, etc.


Pentru documentele ce au mai multe pagini se recomanda numerotarea . Documente si adrese web in legatura cu acest articol: . Universitatea din Craiova, examenul de licenţă constă din două probe:. Capitolul 2: Reguli de redactare a lucrării de licenţă.


Recomandăm următoarele reguli de tehnoredactare a capitolelor lucrării de. Partea II: Reguli de redactare a lucrării de licenţă. Lucrarea de licenţă conţine, de obicei, următoarele secţiuni: a. Reguli de tehnoredactare a textelor stiintifice Lucrările vor fi editate, de regulă,.


Lucrare de Licenţă: lucrare elaborată pentru examenul de finalizare a . Referatele realizate pe parcursul studiilor de licenţă şi masterat şi lucrările redactate. Se va înscrie DISERTAŢIE şi NU “Lucrare de .