joi, 18 februarie 2016

Adeziv pentru cauciuc

BISON Liquid Rubber - Adeziv pentru cauciuc. Detalii produs Specificatii Mod de folosire. Pastă reparatoare pentru repararea, protejarea şi .

Producător: BISON BISON Cod produs: 400017. Adeziv conceput pentru lipirea sau etansarea cauciucului, a obiectelor din piele, a materialelor textile sau din neopren cat si pentru o serie de materiale sintetice . Adeziv special pentru lipirea cauciucului sintetic si natural, marca Saratoga.


Este incolor si nu lasa urme dupa uscare.

La Dedeman puteti alege oricare din cele 4produse din categoria Adezivi, spume, silicoane, benzi. Preturi pentru Adezivi, spume, silicoane, benzi de la 75 . Adeziv de contact universal, foarte puternic, lichi ce are la bază cauciuc neoprenic, răşini sintetice şi solvenţi. Lipeşte o multitudine de suprafeţe ce necesită . UNIGUMM CAUCIUC este adezivul ideal pentru lipirea tuturor tipurilor de cauciuc natural şi sintetic.


UNIGUMM CAUCIUC nu lasă urme şi este incolor. Pasta reparatoare de impermeabilizare si protectie. Este ideala pentru lipirea si etansarea cauciucului, a pielii, .