marți, 16 februarie 2016

Aplice led cu senzor

Aplice LED normale sau cu senzor, aplice LED rotunde sau patrate, cu lumina calda sau lumina rece. Pentru o locuinta eficienta din punct de vedere energetic.


Cele mai noi tehnologii in domeniul LED - Aplice LED cu economie de.

Pentru zonele de trafic redus si depozite puteti opta pentru aplice LED cu senzor. Corpuri de iluminat cu LED pentru tavane.


Majoritatea tavanelor nu ofera posibilitatea montajului plafonierelor sau spoturilor . Aplice si Plafoniere cu senzori pentru bucatarie, baie, dormitor, hol si living.

Compara BALIOLA 946Eglo, LED-aplica senzor arginti. Aplica led cu senzor de mișcare 8w (Plafoniera senzor miscare). Aplica led 12W cu Senzor 6400K alb rece- Factura+ Garantie . Cumpara : Aplice LED Cu Senzor - si alte accesorii Aplice LED Cu Senzor - de la Magazinul de Leduri. Cu un sistem de prindere in tavan foarte rapid acest model de Aplica LED cu senzor de prezenta are un consum de 8W si se alimenteaza la tensiune 220V. W Aplică LE Rotundă, cu Senzor, Corp Alb, IP6 Alb natural.


Plafoniera cu senzor MF0011-177x Ex 40W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria APLICE SI .