luni, 22 februarie 2016

Masca calorifer olx

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Executam la comanda masca calorifer lemn diferite modele si culori Pretul este pe 1ml. Executam la comanda mascute de calorifer Preturi orientative h l x = 3lei x 1= 5lei x 1= 6lei x 2= 8lei .

Executam din stoc sau la comanda o gama larga de modele de masti de calorifer. Pretul se va estima in functie de materialul lemnos . Confectionam masti de calorifer pe comanda.

Sunt confectionate din lemn masiv de fag sau stejar si panza din ratan natural. Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul Adaugat La 22:2 noiembrie 201 Numar anunt: 83328338 . Masca calorifer din lemn de brad si partea din fata din bambus. Masca din calorifer din MDF, prelucrate pe CNC. Masca calorifer, din lemn de stejar, model „Oak”. Dimensiuni diverse, livrare in toata tara.


Deplasarea si masuratorile sunt gratuite pe raza . Firma de productie lemn, producem toata gama de masti calorifer, din lem de tei, stejar sau fag.

Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul Adaugat de pe telefon La 09:3 noiembrie 201 Numar anunt: 82863566 . Masca calorifere la comanda: material: molid pret: 4ron negociabil metru liniar. Producem masti de calorifer diverse modele. Masca de calorifer model „Lux” este un model deosebit, contine si polite laterale cu rol decorativ . Masca party ( masti si decoratiuni la comanda ) papier mache. Masca Calorifer în Bucuresti - Ilfov OLX.


Masca calorifier, Mobilier calorifer, Mobila, Decorațiuni.