miercuri, 3 februarie 2016

Aparat antirozatoare cu ultrasunete forum

Aparat antirozatoare (soareci, sobolani) - Sunt fericitul mostenitor al unei case la. Nov 2010Tot despre acest aparat antisoareci minunepostăriOct 2010Aparat contra gandacilorpostăriIul 2010Aparat pt indepartat soareciipostăriIan 2007Mai multe rezultate de la forum. Aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si dihorilor?


As vrea sa va propun un topic legat de folosirea aparatelor cu ultrasunete pentru rozatoare si dihori. Boabele alea otravite si frumos colorate le mananca sobo ca pe . Aparat cu ultrasunete anti-rozătoare 4m², P7816.


Aparat ultrasunete anti-rozătoare; Adaptor de reţea; Manual de utilizare.

Pe scurt e vorba despre un produs antiinsecte si anti rozatoare care. In plus, cum ei promit aparate la pret de unul (mil), as duce unul la tara la . Bine ati venit pe forumul iubitorilor porcusorilor de Guineea!


Aparatul l-as tine in bucatarie, iar Pufy e cu noi in dormitor. Nu stiu in ce fel functineaza, dar nu l-as folosi daca este si anti-rozatoare. Aparatele cu ultrasunete antigandaci sunt eficiente doar la inceput, gandacii devin agitati cand sunt expusi . Buna, Stie cineva daca aparatele cu ultrasunete anti rozatoare sunt daunatoare in.


Totul despre casa si gradina Casa mea - Tehnici in gospodarie Cum scapam . Pentru alte aparate cu ultrasunete, unde electromagnetice, ultraviolete, capcane clasice si.