marți, 9 februarie 2016

Montare duze picurare

Duza de picurare ce se foloseste impreuna cu furtunul de picurare blank pentru a iriga plantele dispuse la. Scula montaj Detaliu motaj Detaliu montaj duze . Sculă de mână ce ajută la montarea duzelor de picurare și de.

Adaptor microtub Ø 5mm - distribuitor teava moale. Montajul corect a benzii de picurare pentru a nu avea suprize neplacute in momentul punerii sub.


Este prevazut cu o noua tehnologie ce protejeaza duzele de radacinile gazonului, de aceea devenind. Irigare precisă, măsurabilă pentru reducerea consumului de apă.

A-pregatit pentru montare pe furtun normal inainte de . Irigarea prin picurare: cea mai eficienta metoda de irigare. Duzele de picurare si aspersoarele se monteaza astfel:.


Irigatii prin picatura cu banda, tub cilindric, duze sau tije picurare.

Sistem de irigare tip banda de irigare prin picurare, tomate, castraveti, ardei, varza, conopida,. Tip picurator: duza de picurare, Producator: Sunstream . Sistem automatizat de irigare prin picurare in legumicultura, ghid pentru instalare si asamblarea partilor.


Folositi unelte de gaurit pentru pentru a monta picuratoarele pe teava de polietilena dsau pe tubul orb d16. Irigarea cu tub de picurare care poate fii pregaurit la distante diferite sau negaurit pentru care se folosesc duze acolo unde este necesara irigarea,este eficace . Va prezentam mai jos avantajele folosirii instalatiilor de irigare prin picurare:.


Notaţi acele zone care nu doriţi să fie irigate prin duze ci prin picurare. Măsuraţi distanţa dintre başa electroventilelor, şi locul de montare a comenzii automate . Eurodrip este lider european in fabricarea si furnizarea de linii de picurare.


Prin metoda inovatoare de a incorpora duzele în conducte a rezultat un. Tipuri de picuratori: cilindric, plat sau picurator ce se monteaza pe conducta din .