luni, 29 februarie 2016

Ambalaje plastic pentru miere albine

Ambalaje miere, borcane miere, maturatoare inox, maturatoare plastic. Mierea trebuie pastrata in ambalaje speciale, in locuri aerisite si intunecoase.

O gama foarte larga de ambalaje pentru miere de tip: flacoane, ursuleti si borcane pentru miere din ambalaj plastic gasiti la firma NEKTAR . Ambalajele pentru mierea de albina s-au adaptat cerintelor in domeniu si se gasesc in. Flacoanele de plastic sunt recipiente moderne si pactice si pot capata .

Maturator miere polipropilena, 18l, cu robinet plastic. Materialul din care este confectionat este din plastic alimentar. Maturator miere polipropilena, 10l, cu robinet plastic. Pentru piata interna asiguram miere naturala de albine conventionala si. Ursuleţi plastic „cu palarie” 3g pentru ambalare miere, Cod 869. Ursuleţi plastic 3g pentru ambalare miere, Cod 868.


Cumpara AMBALAJE MIERE ALBINE Miere in Targoviste România — de la S. Ambalaje miere, borcane, galeti din plastic pentru miere. Achizitia si comercializarea mierii de albine sub marca Roua Florilor si Di Melio.


Articole despre miere de albine scrise de Ligia Pop. Ambalajul este din plastic alimentar si nu de sticla, pentru a preveni unele probleme de transport.