vineri, 26 februarie 2016

Aparat sudura autogen second hand

Aparat sudura autogen( acetilena) portabil schimb cu motocultor. Vand aparat sudura autogen in stare de functionare. VAND urgent super oferta Set aparat autogen taiat fier nou - Masina de taiat .

Alege din oferte pentru aparat sudura autogen. Aparat sudura autogen - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Sudura autogen - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Cautari similare: aparat sudura autogen, autogen, aparat autogen, brener.

Sudura autogena executata cu gaz din butelia de aragaz ( in loc de acetilena) ! In aceasta categorie de echipamente si aparate de sudura va oferim diverse echipamente pentru sudura autogen: truse autogen sudare si taiere, duze sudare, . Trusa autogen sudura - taiere oxigaz profesional. Regulator de presiune Aer pentru aparate de taiere cu jet de plasma, compresoare etc.


Aparat sudură autogen portabil de mare putere, ideal pentru instalaţii si lucrări de reparaţii, poate suda material cu grosimea între 1-mm, duze de schimb, . Descoperiti produse din sectiunea Truse Taiere Autogen de la Kobill Srl. Vand reductor presiune tub acetilena pentru sudura autogen second-han . Aparat sudura autogen Avem peste de produse noi si second-hand.


Aparate sudura argon - Preturi importatori - Localitate: Brasov Judet: . Caută utilaje second hand ieftine pe Surplex. Trusa de sudura,truse de sudura,truse de sudura si taiere,trusa de sudura oxiacetilena,trusa de sudura si taiere oxiacetilena,sudura autogen,taiere oxigaz,debitare. Butelie de oxigen litri pentru aparate de sudura Recipient reincarcabil. Cumpar salopete second hand import la preturi avantajoase si in cantitati mari.


Transformatoare sudura electrica Aparate sudura autogen Masini . Aparat sudura autogen - Beneficiaza de Garantia de . Aparat sudura autogen TURBO SET Scule si unelete climatizare Statie sudura Promotii aer conditionat. Lada frigorifica de congelare AHT second hand.