miercuri, 10 februarie 2016

Perna antiescare scaun

Perna antiescare - persoanele cu handicap locomotor, sunt imobilizate o mare parte din timp pe fotoliu, scaun, scaun cu rotile (fotoliu rulant). Perna antiescare de forma triunghiulara, conceputa special pentru corectia pozitiei. Perna antiescare triunghiulară se poate atașa unui scaun de birou, fotoliu, .

Perna medicala antiescare este un real sprijin pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii care isi petrec majoritatea timpului imobilizati in pat sau intr-un scaun . Perna antiescare Flo-tech Image este o pernă subţire ideală pentru utilizarea atât pe scaune, cât şi pe fotoliu rulant, scaun cu rotile, etc. Perna antiescara Herdegen pentru fotoliu rulant sau scaun 46x38x10cm.


Este recomandata persoanelor ce au greutate peste kg.

Perna antiescare pentru scaun cu rotile produse incontinenta escare absorbante scaun olita wc handicap carucior cu rotile batrani bolnavi. Pernele si colacii antiescare sunt indicate pentru stat in sezut, in fotoliu sau pentru a proteja suplimentar o. Perna antiescara multicamerala pentru scaun.


Perna antiescare pentru fotoliu rulant PA - are rolul de prevenire a aparitiei. Perna antiescare se poate folosi pe fotolii rulante sau scaune , diminuand riscul .