marți, 16 februarie 2016

Dantela crosetata scheme

Modelat ,margelit,crosetat,tricotat,modelaj,reciclat,idei pentru casa ,cadou perfect. Găsește și salvează idei despre Modele De Croșetat pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Vezi mai multe despre Croșetare, Jucării Croșetate și .

E simplu pentru ca va sunt oferite modele de crosetat cu scheme si. Cateva modele de borduri din dantela manuala.


Se pot folosi ca decor pentru : perdele, cuverturi, fete de masa, cearsafuri, naperoane, . Etichete: Crochet Patterns, crosetam dupa scheme . Cele prezentate mai jos sunt extrem de usoare, cu conditia sa stapâniti foarte bine citirea unei scheme. Crosetat modele si scheme, majoritatea sunt luate din internet. Alti clopotei, globuri si fulgi crosetati.


Dantelă croșetată cu colțișori pentru gulere 13. Bordură croşetată manual - dantelă ataşată pe obiect. Dantelă croşetată cu colţi - pentru ie romanească.


Tehnica: Dantelă irlandeză Material: Acril Timp de lucru: săptămâni Model . O selecție de modele - dantelă irlandeză. Silvia Junjan (de ani) nu se limitează la croşetat milieuri, ca pe vremea bunicii.


Apoi se bordureaza cu croseta marginea sau chiar de poate face o dantela de 10-cm. Eu am crosetat bordura cu modelul de la vesta .