marți, 9 februarie 2016

Arhitectura si design interior

Birou de arhitectura si design interior- solutii complete pentru caminul dumneavoastra. Amenajari interioare apartamente, birouri, saloane cosmetice, . Oferim servicii de design interior case cu planuri de arhitectura si amenajari interioare apartamente.

Create din dorința de a răspunde cererii de pe piața forței de muncă, programele de Arhitectură de Interior, Design de Produs și Mobilier și Amenajări . Proiect de amenajare interioara pentru un apartament de camere dintr-un imobil nou, realizat de Biou de Arhitectura . Acum ore - Arhitect de interior, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti, sectia design interior. Site oficial al SC ONE DESIGN SRL, birou de arhitectura, design interior, urbanism, inginerie din Bucuresti cu posibilitatea de acoperire nationala si furnizarea .

Archicraft ofera proiectare de design interior, amenajare, design spatii. Design Interior, Designeri si Arhitecti 1. Dar ca si arhitect pot sa spun ca am avut multe ocazii in care am facut si . Amenajarea casei noastre a fost un proiect complex, mai ales prin prisma faptului ca noi nu locuiam in tara si toata comunicarea s-a facut mai mult virtual.