joi, 13 august 2015

Vase de gatit din fonta

Sunt ideale pentru gatit si superioare fata de orice vas de gatit, fiindca nu intoxica. Aici gasiti multe motive pentru a folosi doar vase din fonta.


Acum dupa mai mult de treizeci de ani, compania este lider de necontestat in Franta, pe piata producatorilor de vase de gatit din fonta.

Vasele din fontă sunt foarte rezistente, reţin căldura şi o distribuie uniform, . LAVA oferă o gamă excelentă de vase, oale, tigăi din fontă emailată. Vasele de gătit LAVA pot fi folosite pentru tot felul de preparate, cum ar fi supe, fripturi, . Oalele şi tigăile de fontă devin mai bune pe măsură ce sunt folosite, întrucât absorb treptat grăsimea în suprafaţa lor .

Vasele dumneavoastra de gatit ar trebui sa fie facute dintr-o substanta inerta care nu se. Vasele emailate din otel si fonta sunt ideale pentru mancarurile care . Gaseste cele mai bune oale din fonta pentru gospodaria ta, accesand Clovis.


Pasionatii de gatit stiu cat este de important sa aiba la indemana vasele . Vestea buna este ca tigaia asta va va tine o viata, va gati sanatos si cu cat o veti. Un vas de fonta smaltuit e mult mai bun,daca tii la fonta.