luni, 24 august 2015

Substrat acvariu plantat

Atunci cand ne-am apucat prima data de acvaristica, sunt convins ca fiecare dintre noi s-a intrebat ce fel de acvariu vrea, cu ce il vrea echipat, cum il vrea plantat . Substratul in acvariu, un subiect deosebit de important. Voi vorbi mai mult despre substratul intr-un acvariu plantat, caci acesta segmentul pe .

Filtrarea ideala la un acvariu plantat este printr-un filtru extern, mai ales in. Substratul intr-un acvariu plantat trebuie sa fie de o granulatie . Salutare tuturor,intrebarea mea este daca exista vreun substrat de cumparat care sa le aiba pe amandoua,adica si pietris si ingrasamant pt . Planteaza acvariul cu multe plante si lumina speciala pentru plante .

Oct 2010substrat pentru acvariu plantat (pe bune) - Acvariu. Iun 2005Mai multe rezultate de la acvariu. Imagini pentru substrat acvariu plantatRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.


Substratul nutritiv este, de asemenea, disponibil intr-o multitudine de forme. Folosirea sa nu este necesara in cazul unui acvariu slab plantat sau steril. Sa incepem cu un inventar al elementelor necesare: acvariul propriu-zis, capac,.


In loc de substrat, asezam iarba sintetica, fixata cu cateva pietre, iar la. Pietris, -, Avantaje: permite plantarea uniforma a substratului; in primele zile este .

Timp de minim saptamani in acvariu nu e indicat sa tineti pesti. Puteti pune substrat si plante (daca optati pentru un acvariu plantat) si de asemenea e bine sa .