vineri, 14 august 2015

Simex satu mare

Magazine mobila : vizitati magazinul de mobila SIMEX din si descoperiti colectiile noastre de mobila scuptata din lemn masiv. Punând pe primul plan calitatea si pasiunea pentru frumos, SIMEX a devenit, în de ani, cel mai mare producator si exportator de mobila din lemn masiv, . Pagini similareProducator mobila: SIMEX Grup est cel mai mare producator de mobila din lemn.

Sălaj şi Satu Mare, astfel că în anul 20SIMEX a devenit un . La Simex ai parte de o gama diversa de mobila si mobilier. Fabricile noastre din Simleu Silvaniei si Satu Mare au devenit un veritabil reper al mobilei dearta, . Pentru a veni in intampinarea celor care iubesc mobila de arta, Simex a lansat campania de reduceri de la orice garnitura completa din paleta proprie de .

La poalele dealului Măgura, într-un decor rustic frânt din poveştile de altădată, în urmă cu de ani, ia naştere. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Gama completă de produse şi servicii a companiei S. To connect with Mobila Simex, join Facebook today. Sălaj şi Satu Mare, astfel că în anul 20SIMEX a devenit un grup de . Strada Depozitelor, Nr: 4401SATU MARE România.


Satu Mare, Telefon 0278cu păreri şi Indicații rutiere. Citeste recomandarile despre Fabrica De Mobila Nord Simex si scrie parerea ta.


Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea afacerii tale in online.

Astfel, concernul “Simex Grup” – este cel mai mare producător de. Nord Simex SRL la Satu Mare, Eurosimex SRL la Zalău, Cesimex la Cehu . Casa Mobila Simex va invita sa transformati formalismul si rigiditatea de peste. Grupul de firme din care face parte si fabrica de mobila Nord Simex este cel mai mare producător de profil din Europa de Est. Expozitie fabrica mobila nord simex - Satu-Mare.


In perioada 24-noiembrie fabrica de mobila Nord Simex din Satu Mare a participat cu . RO88TREZ54624510220XXXXX deschis la Trezoreria Satu Mare reprezentat prin.