miercuri, 26 august 2015

Draperii panou

GRYNET draperie panou, alb Lungime: 3cm Lăţime: cm Greutate: 0. Cine n-are chef de perdele şi draperii, poate opta pentru altceva.

SHOJI, panouri japoneze traditionale constau intr-un cadru de lemn acoperit cu hartie semitransparenta , plasate succesiv care culiseaza. Panourile japoneze in decorul casei – o alternativa la clasicele perdele si draperii. Panouri japoneze, panouri verticale din material textil, inspirație asiatică - totul pentru o casă perfectă,.


Decora Design - Specialistii in Perdele si Draperii.

Panouri Japoneze , Jaluzele Romane Confectionarea se face la dimensiunile. Se poate folosi orice material de perdele sau draperii, precum si de rolete. Preturile de mai sus sunt pentru sistemul complet, fara a include tesatura (perdea sau draperie).


Goelst sunt disponibile în categorii: Şine pentru perdele operate manual, prin şnur, perdele electrice, jaluzele romane şi draperii panou. Panou textil Stoff Uni 3Uni verde măr. Sistemul japonez este creat din panouri verticale sau prin bare intermediare.


Draperia panou blocheaz razele solare, dar las lumina s intre. Esti aici Acasa Produse Perdele si Draperii.


Draperii, Tapiterie Sisteme de prindere, galerii, sine , Roman shade Jaluzele,plisee Panouri japoneze.

La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria PERDELE SI DRAPERII. Preturi pentru PERDELE SI DRAPERII de la lei. Perdele si draperii, franjuri si romane, jaluzele verticale, orizontale, bambus, rolete textile, panouri.


Descoperă noua secţiune dedicată amenajării spaţiilor expoziţionale.